Get Adobe Flash player
Sembang Shoutbox
Sembang Login
ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat
  • Page:
  • 1
  • 2

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat
Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Linkedin Reddit Stumbleupon MySpace Technorati Blogger Wordpress

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 2 months ago #10444

kengkawan..tolong gtau kot2 adaprtua nk bnykkan air mani

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 2 months ago #10445

Kenpa nak pancut kuat2 sangat shazlan .... banyak air mani lagi. Kesian minah tu kang tersangkut kat siling. Bersyukur lah dengan apa yang ada.

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 2 months ago #10464

nak banyak mana?? segayung cukup? ke sebaldi?

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 2 months ago #10469

  • zek
  • OFFLINE
  • Karma: 0
sonang bai tu....pi cari bwg merah...mkn buat ulam ...tp jgn mkn lebih plak...tkut jd rbun...

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 1 month ago #10495

zek wrote:
sonang bai tu....pi cari bwg merah...mkn buat ulam ...tp jgn mkn lebih plak...tkut jd rbun...


Boleh rabun ker kalau makan bawang merah banyak?

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 1 month ago #10505

  • Jue
  • OFFLINE
  • Karma: 1
tergelak baca komen sara...sebaldi boleh/..wakakkakaka

ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 4 years, 1 month ago #10507

Jue wrote:
tergelak baca komen sara...sebaldi boleh/..wakakkakaka


Kalau sebaldi kang, insya-allah dapat anak kembar nanti.

Re: ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 1 year, 9 months ago #13454

  • AY
  • OFFLINE
  • Karma: 2
kuantiti air mani yg bnyk sbnrnya xpnting pn...yg paling pnting ialah kualiti air mani tuh...iaitu kuantiti sperma dlm setitik air mani n sperma yg sihat..pancutan yg kuat pn xpnting sbnrnya sbb wlaupun pncutan dilepaskn ketika kepala zakar saje kt dlm faraj pn masih boleh membawa kpd pregnant
Signature

Re: ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 1 year, 9 months ago #13474

  • Kasimbaba
  • OFFLINE
  • "Saya Menang Unta"
  • Karma: 0
ciput sangat ke air lu brader? banyak kalau tak
pekat pun tara guna,bro.Cuba amalkan berulamkan
bawang merah mentah.
"Ya Aloyah marilah dinda kita dancing"

Re: ada tak petua nk bnykkan air mani dan pancut kuat 1 year, 8 months ago #13534

  • ain
  • OFFLINE
  • Karma: 3
rata-rata bg petua utk ulam bawang merah mentah ni..perlu ke nak bykkan air mani tu ha?
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.59 seconds