Get Adobe Flash player
Sembang Shoutbox
Sembang Login

Klimaks/Orgasm Wanita
Facebook Twitter Delicious Digg FriendFeed Linkedin Reddit Stumbleupon MySpace Technorati Blogger Wordpress

Klimaks/Orgasm Wanita 3 years, 9 months ago #10667

Assalamalaikum..maaf la tajuk kat atas tu nampak macam open sangat..sebenarnya aku ade perkara yang nak ditanya pada kaum hawa yang bergelar isteri ni..yang lelaki baca je la...

aku dah berkahwin dan persoalan yang menghinjak benak aku sekarang, aku nak tanya pada wanita/isteri di sini...macamana korang tahu yang korang pernah klimaks?pe tanda-tanda klimaks?maksud aku dari deria rasa wanita itu sendiri. (terutamanya pada wanita yang tak pernah atau kali pertama mengalaminya)

senang cerita macamane aku nak bagitau pada isteri aku 'apa yang dia rasa itu adalah klimaks'. dan macamana sorang wanita tu tahu yang itu klimaks.aku dah try google tapi masih tak dapat jawapannya.jadi cara terbaik adalah bertanya pada orang yang pernah mengalaminya.

aku tak leh reply kat sini pun tak pe.maybe leh PM aku. terima kasih daun keladi yek

Klimaks/Orgasm Wanita 3 years, 8 months ago #10682

  • ain
  • OFFLINE
  • Karma: 3
hehehehe camane nak bitau isteri apa yg dia rasa tu climax ek? kalau dia tetiba tukar suara tu..mmg dah menuju puncak la tu hahahaha

Klimaks/Orgasm Wanita 3 years, 8 months ago #10687

  • merah
  • OFFLINE
  • red
  • Karma: 1
mustahil google tak de..... ranking tinggi tu topik tu.. cer google balik...

Klimaks/Orgasm Wanita 3 years, 8 months ago #10690

mase tu isteri awak akan rasa lazat yg paling lazat masa hbgan jimak...dia punya nafaz dh lain dan rasa macam di alam lain yg yg nikmat x terkata. selalunya dlm beberapa saat saja...dan dia boleh orgasme beberapa kali dalam sekali hbngan jimak sdgkan lelaki sekali je klimaks pastu habis la...

Klimaks/Orgasm Wanita 3 years, 5 months ago #10831

rosza wrote:
mase tu isteri awak akan rasa lazat yg paling lazat masa hbgan jimak...dia punya nafaz dh lain dan rasa macam di alam lain yg yg nikmat x terkata. selalunya dlm beberapa saat saja...dan dia boleh orgasme beberapa kali dalam sekali hbngan jimak sdgkan lelaki sekali je klimaks pastu habis la...


huh.. mcm dahsyat plak bunyinya

Klimaks/Orgasm Wanita 3 years, 2 months ago #10877

lau dh terangkat bdn...xcukup nafas dbuatnye.....dh kt puncak la tu..

Re: Klimaks/Orgasm Wanita 1 year, 10 months ago #13375

ya mmg nikmat...lepas lima kali klimaks baru rasa puas

Re: Klimaks/Orgasm Wanita 1 year, 10 months ago #13414

  • ain
  • OFFLINE
  • Karma: 3
amyzahrahman wrote:
ya mmg nikmat...lepas lima kali klimaks baru rasa puas


erkks!!! 5x? perggh!!!!!

Re: Klimaks/Orgasm Wanita 1 year, 10 months ago #13429

ain wrote:
amyzahrahman wrote:
ya mmg nikmat...lepas lima kali klimaks baru rasa puas


erkks!!! 5x? perggh!!!!!


......

Re: Klimaks/Orgasm Wanita 1 year, 9 months ago #13481

  • AY
  • OFFLINE
  • Karma: 2
ayuNabila wrote:
ain wrote:
amyzahrahman wrote:
ya mmg nikmat...lepas lima kali klimaks baru rasa puas


erkks!!! 5x? perggh!!!!!



Signature
Time to create page: 0.77 seconds